Dongguan Runzhi Electronics Co., Ltd.

Uudised

Tugann Runzhi tú isteach ar 7 modh laghdaithe torainn de sheomra tástála teochta agus taise seasmhach
Vabastusaeg: 2020-09-15 10:47:00  Löögid: 12

恒温恒试机-3.jpg

Püsiva temperatuuri ja niiskuse katseklaasi müra on kasutajaid alati pikka aega vaevanud.Paljud inimesed otsivad tõhusaid viise, kuidas vähendada müra püsiva temperatuuri ja niiskuse test kast.Insener andis kasutajale mõned soovitused. Jah.Sa võid soovida seda ka proovida.Kui teil on vaja professionaalset hooldustöötajat, kes aitaks teil töö lõpetada, tuleb siiski võtta ühendust tootjaga koostöö eesmärgil.

  1. Reguleerida nelja jala tasakaalu püsiva temperatuuri ja niiskuse katsekambri alumise osa suhtes._;

    Püsiva temperatuuri ja niiskuse katseklaas tuleb asetada tasasele ja kindlale pinnale.Teha püsival temperatuuril ja niiskusekasti neli alumist nurka tasasel pinnal, et saavutada tasakaal. ?

  2. Torujuhe ja kast on tugevdatud ja usaldusväärne. ?

    Tuleb kontrollida, kas reguleerimistorujuhtme ning konstantse temperatuuri ja niiskuse katsekambri vaheline ühine tugevdusosa on lahti, et vältida resonantsi kompressori töötamise ajal.Seepärast tuleb välimine torujuhe hästi kinnitada ja poldid tuleb lisada vedrupesuritega, et vältida lahtitulekut. ?  

  3. Kompressori baas peaks olema tugev.

    Kui kompressorit surutakse kõvasti käsitsi, on müra oluliselt vähenenud ja müra suureneb, kui käsi on tõstetud.Üldiselt ei ole kompressori aluse fikseeritud vibratsiooni summutav kummipadi ühtlaselt stressis või poldid on lahti ning kompressori alumine plaat ei ole tugev.Poldi ja replac& 35; 101 liitmike osa kohandamine ja pingutamine; seif, mis on kaotanud elastsuse. ?

  4.   Naeluta seina äärde heli neelav papp.

    Klaasist kiu, puuvilla ja muude heli neelavate materjalide liimimine papi külge ning seejärel naelutada papp seina külge konstantse temperatuuri ja niiskuse katseklaasi (kompressori külg) taga.Papp on 10 cm-20 cm suurem kui konstantse temperatuuri ja niiskuse katseklaasi tagumine külg.Võib.

  5. Kinnitage, kas kompressor on rikkis. ?

    Müra ei vähene, kui surutakse käsitsi kompressori ülaosa peale.Tavaliselt on kolbi ja kompressori sees oleva silindri vaheline õhuvahe liiga suur, et tekitada müra.Sel ajal tuleb kompressor välja vahetada.Lisaks sellele, kui konstantse temperatuuri ja niiskuse katsekambri ust ei avata, on see umbes kolme meetri kaugusel püsiva temperatuuri ja niiskuse katsekambrist.On ilmne, et sa kuuled keeva heli või intervall " tšikingi heli " mis on jahutustorustiku rike ja mida peaksid parandama professionaalid. ?

  6.   Vajutage toru, et see võbiseks kummist plokiga.

    Kui pidev temperatuur ja niiskuse test on kasutamise ajal müra tekitav, võite võtta jalgratta rehvide jäätmed ja lõigata need ringi, mille läbimõõt on 30 mm.Lõika välja ringikujuline auk, mille läbimõõt on umbes 5-mm keskel, ja seejärel lõigata väljast keskele, et hõlbustada kummi on kinnitatud toru külge.Kui konstantse temperatuuri ja niiskuse katsekambri kompressor töötab, puudutage toru oma käega.Iga väriseva tundega toru saab katta mitme kummist plokiga.Püsiva temperatuuri ja niiskuse katsekambris on vaja 10-20 tükke ja müra tuleb kohe alla.See on sellepärast, et kummiplokk surub maha " resonants " See juhtub, kui toru võnkub. ?

  7.   Ärge asetage rususid konstantse temperatuuri ja niiskuse katseklaasi peale, et vältida resonantsi ja müra.



 

Eelmine: Kas sa tead seda?Püsiva temperat...

Järgmine: Püsiva temperatuuri ja niiskuses...